fbpx

Fiscale voordelen

Voor een elektrische en hybride voertuigen gelden er in Nederland verschillende fiscaal aantrekkelijke voordelen. Wij hebben voor u de belangrijkste voor u uitgezocht:

Fiscale voordelen

Geen wegenbelasting

Voor volledig elektrische auto’s zijn volledig vrijgesteld van wegenbelasting.  Voor hybride voertuigen geldt een halftarief. *

Lage onderhoudskosten

Omdat in elektrische auto’s minder draaiende onderdelen zitten wordt het voertuig betrouwbaarder. De onderhoudskosten liggen dus lager.

l

Verlaagde bijtelling

Voor de meeste volledig elektrische auto’s is de bijtelling slechts 4%. Voor hybride auto’s slechts 7%, 14% of 15%. Dit is afhankelijk van het bouwjaar. 

l

Geen/lage BPM belasting

Omdat de uitstoot van elektrische en half- elektrische auto’s dermate lager is, is de aanschafbelasting ook lager. Des te minder uitstoot des te lager de BPM. 

R

MIA Milieu Investeringsaftrek

Indien u via ons een nieuwe elektrische auto koopt komt u in aanmerking voor de Milieu Investeringsaftrek. U mag 27% van 50.000,- extra kosten opvoeren.

R

M.V.O.

Indien u elektrisch of half- elektrisch gaat rijden onderneemt u maatschappelijk verantwoord. Uw stakeholders kunnen dit positief ervaren.

Kom in contact

Indien u vragen heeft over de fiscale voordelen of andere algemene vragen kunt u hier in het contactformulier uw bericht achterlaten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om u verder te helpen.

Nieuw & Gebruikt

Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte auto’s.

Verkoopservice

Wij verkopen uw auto sneller en voor met een hoger rendement. 

Garantie

Wilt u garantie bij de aankoop van uw auto? Bekijk hier alle garantiepakketten.

Wilt u een offerte ontvangen?

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

+31 6 1290 4900

Locatie

Kies uw bezichtiging en proefrit op de door u gewenste locatie. De foto’s voor verkoop worden gemaakt in Lelystad.

Bellen / WhatsApp

+31 6 1290 4900

Openingstijden

Wij zijn uitsluitend geopend op afspraak om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Eventueel zijn afspraken in het weekend of avonden ook mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor  een vrijblijvende bezichtiging en/of proefrit.

Contact