Lease

Verantwoord en ecologisch rijden

Recensies

“Nick is iemand die graag meer inzet geeft dan dat er van hem gevraagd wordt. Zeer duidelijk, professioneel en probeert je alles zo goed mogelijk uit te leggen mbt je aankoop of verkoop van een auto. Ik heb een tesla model s aangekocht en nick was altijd bereikbaar voor al me vragen die ik erover had. weekend of s’avonds, geen probleem.
Ik zal in de toekomst voor de volgende tesla nick zeker weer benaderen:) “

Storm

Mooie Tesla model S gekocht, goede deal met professioneel contact. Alle documentatie was op orde en ik kreeg ook nog veel hulp met o.a. de app van Tesla, systemen, contact, enz.

Marijn

“ECC heeft mijn Tesla Model S verkocht. Ik heb er een veel hogere prijs voor gekregen dan wat Tesla mij heeft geboden bij inruil. Het proces ging bijzonder vlot en de service was zonder meer excellent. Nick is een zeer betrouwbare en betrokken verkoper. (Dit is overigens een echte recensie van een echte klant).”

Olivier

 

Nick heeft mijn auto in 3 dagen verkocht, voor een goede prijs! Nick zet zich met volle 100% in. Alles met een gerust hart aan hem overgelaten

Marjorie

 

“Nick heeft ons echt super geholpen om onze Tesla S snel en voor de juiste prijs te verkopen. Daarnaast zijn wij volledig ontzorgt, van de auto in perfecte staat opleveren tot technisch advies en heeft hij oog voor detail.
Knap gedaan Nick! ”

 

Peter

“De samenwerking met ECC (Nick) was van begin tot eind zeer prettig. Nick is erg kundig en enthousiast in het bijscholen van de niet-elektrische autorijder. Het verkoopproces verloopt bovenal professioneel en zeer transparant. Nick weet precies waar het venijn zit. Zijn IVA-achtergrond komt duidelijk naar voren. Voor herhaling vatbaar. Walter”

 

Walter

Contact

+31 6 55 55 86 86

Adres

Kempenaar 01 01 8242BA, Lelystad

Bellen / WhatsApp

+31 6 55 55 86 86

 

Openingstijden

Wij zijn uitsluitend geopend op afspraak om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Eventueel zijn afspraken in het weekend of avonden ook mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor  een vrijblijvende bezichtiging en/of proefrit.

Uw auto niet gevonden? Plaats hier uw zoekopdracht.