Over Ons

Waarom bestaan wij?

Door onze passie voor auto’s en kennis in elektrische voertuigen kregen wij vaak de vraag vanuit familie en vrienden of wij wilde helpen bij het kopen of verkopen van hun auto’s. Wij willen graag de overgang naar elektrisch rijden zo soepel en eerlijk laten verlopen. 

Hoe werken wij?
Wij ontzorgen voor u het volledige verkoopproces. Dat betekent dat u geen tijd meer hoeft te stoppen in het fotograferen, adverteren, reageren en de bezichtigingen. Wij ontzorgen u volledig! Daardoor houdt u meer tijd over en genereren wij een hoger rendement voor u.

Wat doen wij voor u?
Wij verkopen uw auto zodat u de maximale opbrengst ontvangt. Dit doen we door uw auto te fotograferen, te adverteren, te reageren op leads, het verzorgen van de bezichtigingen en de verkoop met aflevering. Het enige wat u hoeft te doen is uw auto bij ons laten fotograferen en de opbrengst te ontvangen. Indien u uw auto graag snel wilt verkopen of een auto wilt bekijken dan bent u ook bij ons aan het juiste adres.

 

Met vriendelijke groet,

Nick van Beeten

Eigenaar

ECC Electric Car Company B.V.

Over Nick van Beeten

Ooit begonnen als een jongensdroom! Vanaf kleins af aan ben ik al bezig met auto’s. Ik kon eerder de automerken onderscheiden dan de woorden papa en mama.  Deze passie is overgegaan naar het spelen met en later sparen van modelauto’s.

Na de middelbare school heb ik gekozen om naar de business school IVA – Driebergen te gaan waar  ik succesvol het HBO Automotive Business Management afgerond. De passie van auto’s heeft zich doorvertaald in het verbeteren van de Automotive in Nederland.

 

Daarom heb ik onderzoek mogen doen voor AutoScout24 Nederland B.V. naar het verbeteren van het occasionaanbod in Nederland. Uit eerdere ervaring en in combinatie met mijn passie wil ik de Automotive transparanter maken en meer voor de consument betekenen. 

Na bijna 5 jaar professionele ervaring durf ik ons bedrijf wel specialist in elektrisch rijden te noemen.

Hoge service,  eerlijke verkoopprijzen en een hoop plezier! ECC Electric Car Company B.V.

 

Voertuigen op voorraad

Voertuigen verkocht

Aangesloten Partners

Ons team

 

Nick van Beeten

Nick van Beeten

Eigenaar & Adviseur

Alicia de Rooij

Alicia de Rooij

Facilitaire zaken

Sibald Kuipers

Sibald Kuipers

Product Specialist

Jelmer Bouma

Jelmer Bouma

Sales Assistant

Robert van Beeten

Robert van Beeten

Administratief medewerker

Contact

+31 6 55 55 86 86

Locatie

Kempenaar 01 01, 8242BA,  Lelystad

Bellen / WhatsApp

+31 6 55 55 86 86

Openingstijden

Wij zijn uitsluitend geopend op afspraak om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Eventueel zijn afspraken in het weekend of avonden ook mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor  een vrijblijvende bezichtiging en/of proefrit.

Verstuur een bericht