Over Ons

Waarom bestaan wij?

Wij zien een groot verschil tussen inruil- en verkoopprijzen. Deze verschillen zijn vaak dermate hoog dat inruilen niet interessant is voor de meeste auto-eigenaren. De frustratie van te lage inruilprijzen kunnen wij voor u wegnemen door uw auto GRATIS aan te bieden! U betaalt pas wanneer de auto is verkocht.

Hoe werken wij?
Wij ontzorgen voor u het volledige verkoopproces. Dat betekent dat u geen tijd meer hoeft te stoppen in het fotograferen, adverteren, reageren en de bezichtigingen. Wij ontzorgen u volledig! Daardoor houdt u meer tijd over en genereren wij een hoger rendement voor u.

Wat doen wij voor u?
Wij verkopen uw auto zodat u de maximale opbrengst ontvangt. Dit doen we door uw auto te fotograferen, te adverteren, te reageren op leads, het verzorgen van de bezichtigingen en de verkoop met aflevering. Het enige wat u hoeft te doen is uw auto bij ons laten fotograferen en de opbrengst te ontvangen.

 

Met vriendelijke groet,

Nick van Beeten

ECC Electric Car Company

Over Nick van Beeten

Ooit begonnen als een jongensdroom! Vanaf kleins af aan ben ik al bezig met auto’s. Ik kon eerder de automerken onderscheiden dan de woorden papa en mama.  Deze passie is overgegaan naar het spelen en later sparen van modelauto’s.

Na de middelbare school heb ik gekozen om naar de business school IVA – Driebergen te gaan. Daar heb ik succesvol het HBO Automotive Business Management afgerond. De passie van auto’s heeft zich doorvertaald in het verbeteren van de Automotive in Nederland.

 

 Daarom heb ik onderzoek mogen doen voor een groot online  platform naar het aanbod in Nederland. Uit eerdere ervaring en in combinatie met mijn passie wil ik de Automotive transparanter maken en meer voor de consument betekenen. 

Hoge service,  eerlijke verkoopprijzen en een hoop plezier!

 

Voertuigen op voorraad

Leads

Aangesloten Partners

Ons team

 

Nick van Beeten

Nick van Beeten

Eigenaar & Adviseur

Alicia van Gelder

Alicia van Gelder

Management Assistent

Robert van Beeten

Robert van Beeten

Administratief medewerker

Contact

+31 6 55 55 86 86

Locatie

Kies uw bezichtiging en proefrit op de door u gewenste locatie. De foto’s voor verkoop worden gemaakt in Lelystad.

Bellen / WhatsApp

+31 6 55 55 86 86

Openingstijden

Wij zijn uitsluitend geopend op afspraak om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Eventueel zijn afspraken in het weekend of avonden ook mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor  een vrijblijvende bezichtiging en/of proefrit.

Verstuur een bericht