Verkoopservice

Wilt u uw auto verkopen maar heeft u er zelf geen tijd voor of wilt u geen mensen aan de deur? Wij verkopen uw auto voor u! Daardoor heeft u meer tijd over en uiteindelijk een hoger verkoopbedrag.

Voordelen via ECC Electric Car Company

Hogere opbrengst

Door uw auto via ons te verkopen kunnen wij een hogere verkoopprijs genereren dan u als particulier.

 

Sneller verkocht

 Door ons uitgebreide netwerk en naamsbekendheid is de kans groter dat uw auto sneller verkocht wordt.

 

R

Volledig ontzorgd

U hoeft voor de verkoop van uw auto niks meer te regelen. Het enige wat u hoeft te doen is de auto brengen voor de fotoshoot.

Exclusieve voordelen

Wij bieden de kopers van uw auto diensten aanbieden die u als eigenaar niet kunt bieden. Dit zijn diensten zoals financieringen, inruil, laadpalen en exclusieve kortingen bij onze partners.

 

n

Klantendatabase

 Door ons uitgebreide netwerk en naamsbekendheid kunnen wij uw auto aanbieden binnen onze klantenkring.  

Social Media

U hoeft voor de verkoop van uw auto niks meer te regelen. Het enige wat u hoeft te doen is de auto brengen voor de fotoshoot.

Hoe werkt het?

Ontzorgen
Wij ontzorgen u door het gehele verkoopproces van u over te nemen. Het enige wat u hoeft te doen is bij ons langskomen met een gewassen auto zodat wij uw auto kunnen verkopen.

Adverteren:
Wanneer u bij ons op locatie aankomt doen we een fotoshoot van uw auto terwijl u binnen even kunt ontspannen en wat drinken totdat wij klaar zijn. We spreken met u een verkoopprijs af en u kunt weer naar huis. U kunt ervoor kiezen om tijdens de verkoopperiode de auto te blijven berijden of de auto bij ons in de showroom neer te zetten. De verkoopkansen worden wel verhoogd indien u de auto in de showroom laat staan. De keuze is aan u!

Verkoopbedrag:
Aangezien autobedrijven meer vertrouwen bieden aan kopers kunnen wij door garantie te bieden een hoger verkoopbedrag vragen dan een particuliere verkoper. Indien wij de auto voor u verkopen krijgt u 96% van de opbrengst met een minimum van 500,- euro excl. BTW  bemiddelingskosten. Hierdoor heeft u een hogere opbrengst voor uw auto, bent u volledig ontzorgd van de verkoop en kunt u sneller uw auto verkopen. 

Vragen of interesse?
Meld dan via deze pagina uw auto aan, bel naar +316 55 55 86 86  of mail de auto met gegevens naar info@electriccarcompany.nl

 

Meld hier uw auto aan

Bent u opzoek naar een elektrische auto?

Bekijk dan gerust onze volledige collectie elektrische auto’s. 

Locatie

Zeilweg 1, 8243PK Lelystad

Telefoonnummer

+31 6 55 55 86 86

Openingstijden

Wij zijn uitsluitend geopend op afspraak om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Eventueel zijn afspraken in het weekend of avonden ook mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor  een vrijblijvende bezichtiging en/of proefrit.

Stuur een bericht