Interieur upgrade

Sommige auto’s hebben van zichzelf al een prachtig interieur. Vaak wordt voor de cataloguswaarde en dus de bijtelling duurdere interieur pakketten met leer en alcantara niet besteld. U kunt bij ECC Electric Car Company uw interieur upgraden met de beste materialen alcantara en leer. Wij werken samen met de beste specialist van Nederland voor in- en uitbouw en montage voor de beste resultaten. Meer weten? Scroll dan naar beneden voor een aantal voorbeelden.

Upgrade your interior

De beste materialen

Onze specialist gebruikt alleen de beste materialen in uw auto. Daar waar veel fabrikanten imitatie alcantara of leer gebruiken, gebruiken wij alleen de hoogste kwaliteit.

In- en uitbouw

Al onze prijzen zijn inclusief in- en uitbouw van uw interieurdelen. Indien u dit zelf wilt doen is dit natuurlijk ook mogelijk.

R

Geen hogere bijtelling

Omdat u alle inbouw achteraf doet, heeft dit geen gevolgen voor de cataloguswaarde van uw auto. U betaalt dus indien u zakelijk rijdt geen hogere bijtelling.

Mogelijkheden

Dashboard

De meeste dashboards worden standaard geleverd met kunststof. Wij kunnen uw dashboard upgraden naar alcantara en leer. 

Interieurpanelen

De afwerking van interieurpanelen is ondergeschikt in de ontwikkeling bij een autofabrikant. Vaak zijn dit de hardste materialen en is het verschil direct merkbaar.

Hemelbekleding

Voor een exclusiever gevoel dan uw standaard dakhemel bekleding  van uw auto kan uw hele dakhemel opnieuw worden bekleed. 

 

Gordels

Waarschijnlijk is de kleur van uw gordel zwart. Om net uw auto extra te personaliseren maken wij de gordel op maat. 

R

Stuurwiel

Na een aantal jaar is het materiaal op van uw stuurwiel door het continu aanraken. U kunt kiezen uit alcantara, leer, kleur stiksel en 12 uur marker.

R

Stiksels

Bijpassend bij de kleur leer, alcantara en gordels wilt u ook de kleur van het stiksel veranderen. U kunt elke kleur kiezen die u wilt.

Dashboard

Hemelbekleding

Stuurwiel

Gordels

Kom in contact

Indien u vragen heeft over de interieurupgrades of andere algemene vragen kunt u hier in het contactformulier uw bericht achterlaten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om u verder te helpen.

Met vriendelijke groet,

ECC Electric Car Company

 

Nieuw & Gebruikt

Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte auto’s.

Verkoopservice

Wij verkopen uw auto sneller en voor met een hoger rendement. 

Fiscale voordelen

Het bezitten en gebruiken van een elektrische auto biedt vele voordelen. 

Wilt u een offerte ontvangen?

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Locatie

Kempenaar 01 01, 8242BA Lelystad

Telefoonnummer

+31 6 55 55 86 86

Openingstijden

Wij zijn uitsluitend geopend op afspraak om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Eventueel zijn afspraken in het weekend of avonden ook mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor  een vrijblijvende bezichtiging en/of proefrit.

Stuur een bericht